Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Επίδομα τριτέκνων και πολυτέκνων τέλος για εισόδημα πάνω από 55.000 ευρώ


Δεν θα δικαιούνται πλέον πολυτεκνικό επίδομα όσοι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι έχουν ετήσιο εισόδημα, το οποίο ξεπερνά τα 55.000 ευρώ.
Έπειτα από απόφαση του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδ. Λοβέρδου, το υπουργείο αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «εντάχθηκε στο νομοσχέδιο "Ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και άλλες διατάξεις", διάταξη με την οποία διακόπτονται τα πολυτεκνικά επιδόματα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους με εισόδημα άνω των 55.000 ευρώ».

Πρόκειται για απαράδεκτο, αντικοινωνικό και ανθελληνικό μέτρο, αφού αναφέρεται στις μικτές αποδοχές της οικογένειας.

4 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω:έχω 3 παιδιά τα 2 από τον πρώτο γάμο είναι φοιτητές το 3 παιδί από δεύτερο γάμο μέχρι τώρα έπαιρνα το επίδομα κανονικά! Εγώ είμαι ανεργη μακροχρόνια και δεν έχω απόλυτος τίποτα στο όνομα μου ούτε σπίτι ούτε αυτοκινητο. Με το σύζυγό μου κάνουμε κοινή φορολογική δήλωση στα 35.000 το χρόνο δικαιουμε το επιδωμα Τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να ρωτήσω:έχω 3 παιδιά τα 2 από τον πρώτο γάμο είναι φοιτητές το 3 παιδί από δεύτερο γάμο μέχρι τώρα έπαιρνα το επίδομα κανονικά! Εγώ είμαι ανεργη μακροχρόνια και δεν έχω απόλυτος τίποτα στο όνομα μου ούτε σπίτι ούτε αυτοκινητο. Με το σύζυγό μου κάνουμε κοινή φορολογική δήλωση στα 35.000 το χρόνο δικαιουμε το επιδωμα Τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να ρωτήσω:έχω 3 παιδιά τα 2 από τον πρώτο γάμο είναι φοιτητές το 3 παιδί από δεύτερο γάμο μέχρι τώρα έπαιρνα το επίδομα κανονικά! Εγώ είμαι ανεργη μακροχρόνια και δεν έχω απόλυτος τίποτα στο όνομα μου ούτε σπίτι ούτε αυτοκινητο. Με το σύζυγό μου κάνουμε κοινή φορολογική δήλωση στα 35.000 το χρόνο δικαιουμε το επιδωμα Τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή